Bog & idéSvend Johansen

Bøger skrevet af Svend Johansen

Læs mere om Svend Johansen
2 produkter
2 produkter
Det andet køn
Det andet kønSimone de Beauvoir
79,95 DKK
EBOG
(6)
Det andet køn
Samlede digte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samlede digteSvend Johansen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Samlede digte

Mere om Svend Johansen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Svend Johansen. Bogen har titlen "Samlede digte". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Svend Johansens "Samlede digte"

Det er muligt at købe Svend Johansens "Samlede digte" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Svend Johansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Johansen