Bog & idéSvend Saalbach Ottesen

Bøger skrevet af Svend Saalbach Ottesen

4 produkter
4 produkter
Symptomkontrol i palliativ medicin, 6. udgave
Symptomkontrol i palliativ medicin, 6. udgaveSvend Saalbach Ottesen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Symptomkontrol i palliativ medicin, 6. udgave
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Symptomkontrol i palliativ medicin
Symptomkontrol i palliativ medicinSvend Saalbach Ottesen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Symptomkontrol i palliativ medicin

Mere om Svend Saalbach Ottesen

Der er mange bøger fra Svend Saalbach Ottesen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Saalbach Ottesens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Symptomkontrol i palliativ medicin" udgivet af Fadl's Forlag - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Symptomkontrol i palliativ medicin, 6. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Mennesker med kræft" i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard

Mere om Svend Saalbach Ottesens bøger

Svend Saalbach Ottesen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Svend Saalbach Ottesen bøger i et udvalg af formater. Saalbach Ottesen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Symptomkontrol i palliativ medicin" af Svend Saalbach Ottesen

"Symptomkontrol i palliativ medicin" er til salg som ebog. "Symptomkontrol i palliativ medicin" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Fadl's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kræftsygepleje" af Svend Saalbach Ottesen

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Saalbach Ottesen