Bog & idéSvend Skriver

Bøger skrevet af Svend Skriver

Læs mere om Svend Skriver
3 produkter
3 produkter
Billedstormeren
BOEGERTILSTAERKPRIS
BilledstormerenSvend Skriver
207,46 DKK
Paperback
(3)
Billedstormeren
Hovedsporet
BOEGERTILSTAERKPRIS
HovedsporetPeter Olivarius
414,96 DKK
Hæftet
(0)
Hovedsporet
Ny litteraturdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny litteraturdidaktikLærerudd.
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Ny litteraturdidaktik

Mere om Svend Skriver

Svend Skriver har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Skrivers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Billedstormeren" udgivet af forlaget spring - "Dét, der forsvinder, tager jeg med" udgivet af Spring - "Ny litteraturdidaktik " i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Oprørets æstetik" udgivet af Spring - "Hovedsporet" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Svend Skriver

Der er fem tilgængelige bøger af Svend Skriver hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Svend Skriver bøger i forskellige formater. Svend Skriver bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Svend Skrivers "Billedstormeren"

Det er muligt at købe Svend Skrivers "Billedstormeren" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af forlaget spring.

"Dét, der forsvinder, tager jeg med" af Svend Skriver

Hos Bog & idé er "Dét, der forsvinder, tager jeg med" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Spring, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Skriver