Bog & idéSvetlana Aleksijevitj

Bøger skrevet af Svetlana Aleksijevitj

Læs mere om Svetlana Aleksijevitj
5 produkter
5 produkter
Secondhand-tid
Secondhand-tidSvetlana Aleksijevitj
199,95 DKK
Paperback
(7)
Secondhand-tid
Krigen har ikke et kvindeligt ansigt
Krigen har ikke et kvindeligt ansigtSvetlana Aleksijevitj
199,95 DKK
Paperback
(14)
Krigen har ikke et kvindeligt ansigt
Krigen har ikke et kvindeligt ansigt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krigen har ikke et kvindeligt ansigtSvetlana Aleksijevitj
149,36 DKK
MP3-CD
(14)
Krigen har ikke et kvindeligt ansigt
Bøn for Tjernobyl
Bøn for TjernobylSvetlana Aleksijevitj
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Bøn for Tjernobyl
Krigen har ikke et kvindeligt ansigt
Krigen har ikke et kvindeligt ansigtSvetlana Aleksijevitj
129,95 DKK
Lydbog
(14)
Krigen har ikke et kvindeligt ansigt

Mere om Svetlana Aleksijevitj

Der er mange bøger skrevet af Svetlana Aleksijevitj på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Aleksijevitj.
Bøgerne fra Svetlana Aleksijevitj findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Zinkdrengene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bøn for Tjernobyl" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bøn for Tjernobyl (Storskrift)" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bøn for Tjernobyl" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bøn for Tjernobyl" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Secondhand-tid" udgivet af Forlaget Palomar - "Bøn for Tjernobyl" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Krigen har ikke et kvindeligt ansigt" udgivet af Forlaget Palomar - "Krigen har ikke et kvindeligt ansigt" udgivet af Forlaget Palomar - "Secondhand-tid" udgivet af Palomar - "De sidste vidner" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "De sidste vidner" udgivet af Gyldendal - "Zinkdrengene Bind 1-2" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De sidste vidner" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De sidste vidner" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De sidste vidner" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Krigen har ikke et kvindeligt ansigt" udgivet af Gyldendal - "Zinkdrengene" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Krigen har ikke et kvindeligt ansigt" udgivet af Palomar - "Zinkdrengene" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Krigen har ikke et kvindeligt ansigt" udgivet af Palomar - "Secondhand-tid" udgivet af Forlaget Palomar - "Zinkdrengene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Krigen har intet kvinneligt ansikt" udgivet af Kagge - "Bønn for Tsjernobyl" udgivet af Solum - "Krigen har ikke et kvindeligt ansigt" udgivet af Palomar

Mere om Svetlana Aleksijevitjs bøger

Svetlana Aleksijevitj har 26 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Aleksijevitjs bøger fås i et udvalg af formater. Svetlana Aleksijevitj bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Zinkdrengene" af Svetlana Aleksijevitj

Hos Bog & idé er "Zinkdrengene" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Bøn for Tjernobyl" af Svetlana Aleksijevitj

"Bøn for Tjernobyl" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Svetlana Aleksijevitj