Bog & idéSvingen Arne

Bøger skrevet af Svingen Arne

Læs mere om Svingen Arne
1 produkter
1 produkter
Hubert som julemand
Hubert som julemandSvingen Arne
109,95 DKK
EBOG
(0)
Hubert som julemand

Mere om Svingen Arne

Der er kun én bog af Svingen Arne tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hubert som julemand". Det er ABC Forlag, der har publiceret den på dansk. "Hubert som julemand" er desuden en del af serien "Hubert-bøgerne".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hubert som julemand" af Svingen Arne

"Hubert som julemand" kan købes online som ebog. "Hubert som julemand" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Hubert-bøgerne". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ABC Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Arne, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Svingen Arne