Bog & idéSwami Sivananda

Bøger skrevet af Swami Sivananda

Læs mere om Swami Sivananda
1 produkter
1 produkter
Læren om sindets natur og kontrollen over det
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læren om sindets natur og kontrollen over detSwami Sivananda
125,96 DKK
Hæftet
(0)
Læren om sindets natur og kontrollen over det

Mere om Swami Sivananda

Swami Sivananda har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Læren om sindets natur og kontrollen over det". Den er publiceret af Sankt Ansgar på dansk. "Læren om sindets natur og kontrollen over det" er desuden udgivet i serien "Visdomsbøgerne".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Swami Sivanandas "Læren om sindets natur og kontrollen over det"

Det er muligt at købe Swami Sivanandas "Læren om sindets natur og kontrollen over det" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Sivanandas serie "Visdomsbøgerne". Det er Sankt Ansgar, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Sivananda, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Swami Sivananda