Bog & idéSylvia de Béjar

Bøger skrevet af Sylvia de Béjar

Læs mere om Sylvia de Béjar
1 produkter
1 produkter
Godnat og sov godt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Godnat og sov godtEduard Estivill
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Godnat og sov godt

Mere om Sylvia de Béjar

Du kan kun købe en enkelt bog af Sylvia de Béjar her hos Bog & idé. Bogen hedder "Godnat og sov godt". Det er Borgen, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Godnat og sov godt" af Sylvia de Béjar

Hos Bog & idé er "Godnat og sov godt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Borgen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sylvia de Béjar skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sylvia de Béjar