Bog & idéSylvia Olsen

Bøger skrevet af Sylvia Olsen

Læs mere om Sylvia Olsen
1 produkter
1 produkter
Yellow Line, TR 3
Yellow Line, TR 3Sylvia Olsen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Yellow Line, TR 3

Mere om Sylvia Olsen

Der er bare én bog af Sylvia Olsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Yellow Line, TR 3". Det er Easy Readers, der har udgivet den på engelsk. "Yellow Line, TR 3" er desuden tilknyttet serien "Teen readers Level 3".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sylvia Olsens "Yellow Line, TR 3"

Det er muligt at købe Sylvia Olsens "Yellow Line, TR 3" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Teen readers Level 3". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Sylvia Olsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sylvia Olsen