Bog & idéSzhirley Rokahaim

Bøger skrevet af Szhirley Rokahaim

Læs mere om Szhirley Rokahaim
2 produkter
2 produkter
Charlie 1 - Charlie på musiklejr
Charlie på musiklejrSzhirley Rokahaim
49,95 DKK
e-bog
(2)
Charlie på musiklejr
Charlie 1 - Charlie på musiklejr
STREAM
Charlie 1 - Charlie på musiklejrSzhirley Rokahaim
75,95 DKK
Lydbog
(2)
Charlie 1 - Charlie på musiklejr

Mere om Szhirley Rokahaim

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Szhirley Rokahaim. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rokahaims seneste bøger.
Bøgerne fra Szhirley Rokahaim udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Charlie på musiklejr" i serien "Charlie" udgivet af Gyldendal - "Charlie 1 - Charlie på musiklejr" i serien "Charlie" udgivet af Gyldendal - "Charlie og drømmen om MGP " i serien "Charlie" udgivet af Gyldendal - "Charlie 1 - Charlie på musiklejr" i serien "Charlie" udgivet af Gyldendal

Mere om Szhirley Rokahaims bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Szhirley Rokahaim hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Szhirley Rokahaim kommer i udvalgte formater. Rokahaims bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Szhirley Rokahaims "Charlie på musiklejr"

Det er muligt at købe Szhirley Rokahaims "Charlie på musiklejr" som e-bog. "Charlie på musiklejr" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Rokahaims serie "Charlie". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Szhirley Rokahaim "Charlie 1 - Charlie på musiklejr"

Det er muligt at købe Szhirley Rokahaims "Charlie 1 - Charlie på musiklejr" som lydbog. Når du køber "Charlie 1 - Charlie på musiklejr" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "Charlie". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på - og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Szhirley Rokahaim