Bog & idéTeresa Jakubczyk Clausen

Bøger skrevet af Teresa Jakubczyk Clausen

Læs mere om Teresa Jakubczyk Clausen
2 produkter
2 produkter
Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn
Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børnTeresa Jakubczyk Clausen
149,95 DKK
PDF
(0)
Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn
Usynlige børn i risikozonen
Usynlige børn i risikozonenTeresa Jakubczyk
109,95 DKK
e-bog
(0)
Usynlige børn i risikozonen

Mere om Teresa Jakubczyk Clausen

Der findes en del bøger af Teresa Jakubczyk Clausen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Clausen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn" udgivet af mellemgaard - "Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Usynlige børn i risikozonen" udgivet af mellemgaard - "Usynlige børn i risikozonen" udgivet af mellemgaard

Mere om Teresa Jakubczyk Clausens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Teresa Jakubczyk Clausen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Clausens bøger fås i forskellige formater. Clausens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn" af Teresa Jakubczyk Clausen

Hos Bog & idé er "Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Teresa Jakubczyk Clausen. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn" af Teresa Jakubczyk Clausen

"Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Teresa Jakubczyk Clausen