Bog & idéTeresa Østergaard Pedersen

Bøger skrevet af Teresa Østergaard Pedersen

Læs mere om Teresa Østergaard Pedersen
2 produkter
2 produkter
Eigi Einhamr
Eigi EinhamrTeresa Østergaard Pedersen
179,95 DKK
EBOG
(2)
Eigi Einhamr
Eigi Einhamr
BOEGERTILSTAERKPRIS
Eigi EinhamrTeresa Østergaard Pedersen
248,96 DKK
Hæftet
(2)
Eigi Einhamr

Mere om Teresa Østergaard Pedersen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Teresa Østergaard Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Østergaard Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "EPHEMERA MUNDI" udgivet af Antipyrine - "Sammenlignende vandalisme" udgivet af Forlaget Moesgaard

Teresa Østergaard Pedersens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Teresa Østergaard Pedersen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Teresa Østergaard Pedersen kan købes i flere formater. Østergaard Pedersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"EPHEMERA MUNDI" af Teresa Østergaard Pedersen

Det er muligt at købe Teresa Østergaard Pedersens "EPHEMERA MUNDI" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sammenlignende vandalisme" af Teresa Østergaard Pedersen

"Sammenlignende vandalisme" kan købes som lærredsindbundet. Dette er en også en skøn bog fra Østergaard Pedersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Forlaget Moesgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Teresa Østergaard Pedersen