Bog & idéTerje Overland

Bøger skrevet af Terje Overland

Læs mere om Terje Overland
2 produkter
2 produkter
Det ved vi om - elever i læringsvanskeligheder
Det ved vi om - elever i læringsvanskelighederTerje Overland
219,95 DKK
EBOG
(0)
Det ved vi om - elever i læringsvanskeligheder
Det ved vi om - diagnoser og læring
Det ved vi om - diagnoser og læringTerje Overland
209,95 DKK
EBOG
(0)
Det ved vi om - diagnoser og læring

Mere om Terje Overland

Der er mange bøger af Terje Overland til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Overland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det ved vi om - elever i læringsvanskeligheder" udgivet af Dafolo A/S - "Det ved vi om - elever i læringsvanskeligheder" udgivet af Dafolo - "Det ved vi om - diagnoser og læring" udgivet af Dafolo A/S - "Det ved vi om - Diagnoser og læring" i serien "Det ved vi om" udgivet af Dafolo - "Skolen og de udfordrende elever" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Terje Overland

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Terje Overland hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Terje Overland fås i flere formater. Terje Overland bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Terje Overlands "Det ved vi om - elever i læringsvanskeligheder"

Hos Bog & idé er "Det ved vi om - elever i læringsvanskeligheder" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Det ved vi om - elever i læringsvanskeligheder" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.

Terje Overland "Det ved vi om - elever i læringsvanskeligheder"

Hos Bog & idé er "Det ved vi om - elever i læringsvanskeligheder" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Terje Overland