Bog & idéTerje Risberg

Bøger skrevet af Terje Risberg

1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Terje Risberg

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Terje Risberg. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Risberg.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Terje Risbergs bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Kreft og alternativ behandling" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger skrevet af Terje Risberg

Terje Risberg har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Risbergs bøger som hæftet. Bøgerne af Risberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Terje Risbergs "Palliativ medicin"

Det er muligt at købe Terje Risbergs "Palliativ medicin" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kreft og alternativ behandling" af Terje Risberg

Hos Bog & idé er "Kreft og alternativ behandling" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Terje Risberg