Bog & idéThea Mikkelsen

Bøger skrevet af Thea Mikkelsen

Læs mere om Thea Mikkelsen
5 produkter
5 produkter
10 gode råd om innovationsledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
10 gode råd om innovationsledelseThea Mikkelsen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
10 gode råd om innovationsledelse
Den kreative kraft i innovationsledelse
TILBUD
Den kreative kraft i innovationsledelseThea Mikkelsen
159,96 DKK199,95 DKK
EBOG
(0)
Den kreative kraft i innovationsledelse
Innovationspsykologi
TILBUD
InnovationspsykologiMorten Novrup Henriksen
319,96 DKK399,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationspsykologi
Den kreative kraft i innovationsledelse
TILBUD
Den kreative kraft i innovationsledelseThea Mikkelsen og Mette Møller
199,96 DKK249,95 DKK
Hæftet
(0)
Den kreative kraft i innovationsledelse
10 gode råd om innovationsledelse
TILBUD
10 gode råd om innovationsledelseThea Mikkelsen
175,96 DKK219,95 DKK
EBOG
(0)
10 gode råd om innovationsledelse

Mere om Thea Mikkelsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Thea Mikkelsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mikkelsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den kreative kraft i innovationsledelse" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Den kreative kraft i innovationsledelse" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "10 gode råd om innovationsledelse " i serien "10 råd om innovationaledelse der illustreres med cases og uddybes med psykologiske og ledelsesteoretiske pointer" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "10 gode råd om innovationsledelse" i serien "10 råd om innovationaledelse der illustreres med cases og uddybes med psykologiske og ledelsesteoretiske pointer" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Innovationspsykologi" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "KREATIVITETENS PSYKOLOGI" udgivet af Nyt Nordisk Forlag

Thea Mikkelsens bøger

Thea Mikkelsen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Thea Mikkelsen bøger i udvalgte formater. Thea Mikkelsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thea Mikkelsens "Den kreative kraft i innovationsledelse"

"Den kreative kraft i innovationsledelse" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Erhvervspsykologiserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

Thea Mikkelsen "Den kreative kraft i innovationsledelse"

"Den kreative kraft i innovationsledelse" kan købes som ebog. Hvis du køber "Den kreative kraft i innovationsledelse" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Erhvervspsykologiserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Thea Mikkelsen