Bog & idéTheokrit

Bøger skrevet af Theokrit

Læs mere om Theokrit
2 produkter
2 produkter
Homeriske genklange
BOEGERTILSTAERKPRIS
Homeriske genklangeKolluthos
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Homeriske genklange
Udvalgte digte
Udvalgte digteTheokrit
129,95 DKK
Paperback
(0)
Udvalgte digte

Mere om Theokrit

Hvis du leder efter en bog af Theokrit, ser du et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Homeriske genklange" udgivet af Gyldendal - "Udvalgte digte" udgivet af Forlaget Atalante IVS

Bøger skrevet af Theokrit

Der er to tilgængelige udgivelser af Theokrit hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. -s bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Theokrits "Homeriske genklange"

Det er muligt at købe Theokrits "Homeriske genklange" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Theokrit "Udvalgte digte"

"Udvalgte digte" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Atalante IVS.
Detaljer
Fulde navn:
Theokrit