Bog & idéTheresa Schilab

Bøger skrevet af Theresa Schilab

Læs mere om Theresa Schilab
2 produkter
2 produkter
Naturlig læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Naturlig læringBo Lindvall
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Naturlig læring
Læringens DNA
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læringens DNATheresa Schilhab
116,96 DKK
Hæftet
(1)
Læringens DNA

Mere om Theresa Schilab

Der er mange bøger fra Theresa Schilab online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Schilab.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturlig læring" i serien "Asterisk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Læringens DNA" i serien "Pædagogisk rækkevidde" udgivet af Aarhus Universitetsforlag¤i samarbejde med Danmarks Lærerforening¤Frie Skolers Lærerforening

Bøger skrevet af Theresa Schilab

Du kan købe to bøger af Theresa Schilab her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Schilab kommer bare som hæftet. Derudover er bøgerne fra Schilab publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Theresa Schilabs "Naturlig læring"

"Naturlig læring" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Asterisk". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Læringens DNA" af Theresa Schilab

Hos Bog & idé er "Læringens DNA" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Pædagogisk rækkevidde". Det er Aarhus Universitetsforlag¤i samarbejde med Danmarks Lærerforening¤Frie Skolers Lærerforening, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Theresa Schilab