Bog & idéTherese Ovesen

Bøger skrevet af Therese Ovesen

Læs mere om Therese Ovesen
2 produkter
2 produkter
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i øre-næse-hals-sygdommeAlexander Fjældstad
593,96 DKK
Hardback
(0)
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Therese Ovesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Therese Ovesen. På listen nedenfor finder du de seneste af Ovesens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Øre- næse- halssygdomme" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Munksgaard

Therese Ovesens bøger

Therese Ovesen har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Therese Ovesen bøger i forskellige formater. Ovesens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Therese Ovesens "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme"

Hos Bog & idé er "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Therese Ovesen

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" er tilgængelig online som vg-typo3. Endnu en af Therese Ovesen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Therese Ovesen