Bog & idéThomas Bernhard

Bøger skrevet af Thomas Bernhard

12 produkter
12 produkter
Kælderen
KælderenThomas Bernhard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kælderen
Årsagen
ÅrsagenThomas Bernhard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Årsagen
Træfældning
TræfældningThomas Bernhard
219,95 DKK
Hæftet
(5)
Træfældning
Åndedrættet
ÅndedrættetThomas Bernhard
199,95 DKK
Hæftet
(5)
Åndedrættet
Et barn
Et barnThomas Bernhard
199,95 DKK
Hæftet
(6)
Et barn
Kulden
KuldenThomas Bernhard
199,95 DKK
Hæftet
(5)
Kulden
Gamle mestre
Gamle mestreThomas Bernhard
219,95 DKK
Hæftet
(5)
Gamle mestre
Undergængeren
UndergængerenThomas Bernhard
189,95 DKK
Hæftet
(1)
Undergængeren
Forstyrrelse
ForstyrrelseThomas Bernhard
279,95 DKK
Hæftet
(4)
Forstyrrelse
Beton
BetonThomas Bernhard
239,95 DKK
Hæftet
(5)
Beton
Mine priser
Mine priserThomas Bernhard
229,95 DKK
Hæftet
(3)
Mine priser
Ja
JaThomas Bernhard
219,95 DKK
Hæftet
(5)
Ja

Mere om Thomas Bernhard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Thomas Bernhard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Bernhard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ja" udgivet af Forlaget Sisyfos - "Beton" udgivet af Sisyfos - "Gående" udgivet af Basilisk - "Mine priser" udgivet af Forlaget Sisyfos - "Gamle mestre" i serien "Babelserien" udgivet af Basilisk - "Et barn" udgivet af Sisyfos - "Kulden" udgivet af Sisyfos - "Træfældning" i serien "Babelserien" udgivet af Basilisk - "Åndedrættet" udgivet af Sisyfos - "Kælderen" udgivet af Sisyfos - "Årsagen" udgivet af Sisyfos - "Undergængeren" i serien "Babelserien" udgivet af Basilisk

Bøger af Thomas Bernhard

Der er 12 tilgængelige bøger af Thomas Bernhard hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bernhards bøger kommer kun som hæftet. Thomas Bernhard bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Bernhards "Ja"

Det er muligt at købe Thomas Bernhards "Ja" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Sisyfos.

Thomas Bernhard "Beton"

Det er muligt at købe Thomas Bernhards "Beton" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Sisyfos, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Bernhard