Bog & idéThomas Bolander

Bøger skrevet af Thomas Bolander

Læs mere om Thomas Bolander
3 produkter
3 produkter
Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?
Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?Thomas Bolander
49,95 DKK
Hæftet
(2)
Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?
Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?
Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?Thomas Bolander
39,95 DKK
EBOG
(2)
Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?
Moderne Idéer: Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?
STREAM
Moderne Idéer: Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?Thomas Bolander
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Moderne Idéer: Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?

Mere om Thomas Bolander

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Thomas Bolander. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bolander s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderne Idéer: Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?" i serien "Moderne Idéer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag - "Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens? " i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag - "Universitetspædagogiske praksisser Kursusudvikling gennem systematisk evaluering" i serien "Kapitel 13 i Universitetspædagogiske praksisser" udgivet af Samfundslitteratur

Thomas Bolanders bøger

Du kan bestille fire bøger af Thomas Bolander her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bolander s bøger fås i et udvalg af formater. Thomas Bolander bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Moderne Idéer: Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?" af Thomas Bolander

"Moderne Idéer: Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?" kan købes online som lydbog. Thomas Bolanders "Moderne Idéer: Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Moderne Idéer". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?" af Thomas Bolander

Det er muligt at købe Thomas Bolanders "Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?" som ebog. Hvis du køber "Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Moderne Ideer ". Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Bolander