Bog & idéThomas Cornelius

Bøger skrevet af Thomas Cornelius

Læs mere om Thomas Cornelius
2 produkter
2 produkter
Anvisning 254: Småhuse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 254: SmåhuseThomas Cornelius
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 254: Småhuse
Dokumentation og kontrol af bærende kontruktioner
Dokumentation og kontrol af bærende kontruktionerNiels-Jørgen Aagaard
359,95 DKK
EBOG
(0)
Dokumentation og kontrol af bærende kontruktioner

Mere om Thomas Cornelius

Der er flere bøger af Thomas Cornelius tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Cornelius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teknisk Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Småhuse - styrke og stabilitet" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Småhuse - styrke og stabilitet " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger af Thomas Cornelius

Du kan købe tre bøger af Thomas Cornelius her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Thomas Cornelius bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Cornelius inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Teknisk Ståbi" af Thomas Cornelius

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Cornelius, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Thomas Cornelius "Småhuse - styrke og stabilitet"

Det er muligt at købe Thomas Cornelius' "Småhuse - styrke og stabilitet" som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Cornelius, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er en del af Cornelius' serie "SBI-anvisning". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Cornelius