Bog & idéThomas Dekker

Bøger skrevet af Thomas Dekker

Læs mere om Thomas Dekker
2 produkter
2 produkter
Røvtour
RøvtourThomas Dekker
209,95 DKK
EBOG
(1)
Røvtour
Røvtour
STREAM
RøvtourThomas Dekker
209,95 DKK
Lydbog
(3)
Røvtour

Mere om Thomas Dekker

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger fra Thomas Dekker. På listen nedenfor finder du de nyeste af Dekkers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Røvtour" udgivet af Forlaget Memoris - "Røvtour" udgivet af Forlaget Memoris - "Røvtour" udgivet af Forlaget Memoris

Thomas Dekkers bøger

Du kan bestille tre bøger af Thomas Dekker her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Thomas Dekker bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Dekker er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Forlaget Memoris.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Dekkers "Røvtour"

Hos Bog & idé er "Røvtour" tilgængelig som ebog. Med "Røvtour" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Memoris.

"Røvtour" af Thomas Dekker

"Røvtour" kan købes online som lydbog. Når du køber "Røvtour" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Memoris.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Dekker