Bog & idéThomas Feibel

Bøger skrevet af Thomas Feibel

Læs mere om Thomas Feibel
1 produkter
1 produkter
Facebook und andere Netzwerke: Tipps und Infos für Schüler, Elten & Lehrer
Facebook und andere Netzwerke: Tipps und Infos für Schüler, Elten & LehrerThomas Feibel
209,95 DKK
Kolli videresalg
(0)
Facebook und andere Netzwerke: Tipps und Infos für Schüler, Elten & Lehrer

Mere om Thomas Feibel

Hvis du leder efter en bog skrevet af Thomas Feibel, finder du et stort sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Feibels udgivelser.
Bøgerne fra Thomas Feibel kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Facebook und andere Netzwerke: Tipps und Infos für Schüler, Elten & Lehrer" udgivet af Carlsen Verlag GmbH - "Like me" udgivet af Turbine

Mere om Thomas Feibels bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Thomas Feibel hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Thomas Feibel bøger i forskellige formater. Bøgerne af Feibel er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Feibels "Facebook und andere Netzwerke: Tipps und Infos für Schüler, Elten & Lehrer"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Feibel, kan du godt glæde dig. Det er Carlsen Verlag GmbH, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

"Like me" af Thomas Feibel

Hos Bog & idé er "Like me" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Feibel