Bog & idéThomas Gammeltoft Hansen

Bøger skrevet af Thomas Gammeltoft Hansen

Læs mere om Thomas Gammeltoft Hansen
1 produkter
1 produkter
Moderne Idéer: Hvordan løser vi flygtningekrisen?
STREAM
Moderne Idéer: Hvordan løser vi flygtningekrisen?Thomas Gammeltoft Hansen
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Moderne Idéer: Hvordan løser vi flygtningekrisen?

Mere om Thomas Gammeltoft Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Thomas Gammeltoft Hansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne fra Thomas Gammeltoft Hansen tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Moderne Idéer: Hvordan løser vi flygtningekrisen?" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Protecting the Rights of Others" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Thomas Gammeltoft Hansen

Du kan finde to bøger af Thomas Gammeltoft Hansen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Thomas Gammeltoft Hansen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Moderne Idéer: Hvordan løser vi flygtningekrisen?" af Thomas Gammeltoft Hansen

"Moderne Idéer: Hvordan løser vi flygtningekrisen?" kan købes online som lydbog. Med Thomas Gammeltoft Hansens "Moderne Idéer: Hvordan løser vi flygtningekrisen?" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Thomas Gammeltoft Hansen "Protecting the Rights of Others"

Hos Bog & idé er "Protecting the Rights of Others" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Gammeltoft Hansen