Bog & idéThomas Herman

Bøger skrevet af Thomas Herman

Læs mere om Thomas Herman
5 produkter
5 produkter
Grøn kærlighed
Grøn kærlighedThomas Herman
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Grøn kærlighed
Gæstebud
GæstebudThomas Herman
349,95 DKK
Indbundet
(6)
Gæstebud
Grøn kærlighed
Grøn kærlighedThomas Herman
179,95 DKK
EBOG
(2)
Grøn kærlighed
Feast
FeastThomas Herman
179,95 DKK
Lydbog
(1)
Feast
Gæstebud
GæstebudThomas Herman
149,95 DKK
EBOG
(6)
Gæstebud

Mere om Thomas Herman

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger af Thomas Herman. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Herman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feast" udgivet af Politikens Forlag - "Feast" udgivet af Politikens Forlag - "Nimb HERMAN" udgivet af Politikens Forlag - "Gæstebud" udgivet af Politikens Forlag - "Hermans aftensmad" udgivet af Politiken - "Gæstebud" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Thomas Herman

Der er seks tilgængelige udgivelser af Thomas Herman hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Hermans bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Herman er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Hermans "Feast"

"Feast" er tilgængelig online som lydbog. Du kan derudover altid have "Feast" af Thomas Herman med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Feast" af Thomas Herman

Det er muligt at købe Thomas Hermans "Feast" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Herman