Bog & idéThomas Hylland Eriksen

Bøger skrevet af Thomas Hylland Eriksen

Læs mere om Thomas Hylland Eriksen
7 produkter
7 produkter
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Klassiske og moderne antropologiske tænkereThomas Hylland Eriksen
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Små steder - store spørsmål : innføring i sosialantropologi
Små steder - store spørsmål : innføring i sosialantropologiThomas Hylland Eriksen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Små steder - store spørsmål : innføring i sosialantropologi
Kulturforskelle
KulturforskelleThomas Hylland Eriksen
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Kulturforskelle
Appernes planet
Appernes planetThomas Hylland Eriksen
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Appernes planet
Rødder og fødder
Rødder og fødderThomas Hylland Eriksen
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Rødder og fødder
Appernes planet
Appernes planetThomas Hylland Eriksen
159,95 DKK
EBOG
(4)
Appernes planet
Appernes planet
STREAM
Appernes planetThomas Hylland Eriksen
159,95 DKK
Lydbog
(4)
Appernes planet

Mere om Thomas Hylland Eriksen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger af Thomas Hylland Eriksen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Eriksen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Thomas Hylland Eriksens bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Små steder - store spørsmål : innføring i sosialantropologi" udgivet af Universitetsforlaget - "Kulturforskjeller i praksis : perspektiver på det flerkulturelle Norge (7. utg.)" udgivet af Gyldendal akademisk - "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Øjeblikkets tyranni" udgivet af Tiderne Skifter - "Charles Darwin" udgivet af Tiderne Skifter - "Bag fjendebilledet " udgivet af Informations Forlag - "Jagten på lykken i overflodssamfundet eller Store Stygge Ulv-syndromet" udgivet af Tiderne Skifter - "Normalitet" udgivet af Universitetsforlaget - "Kosmopolitik" udgivet af Tiderne Skifter - "Små steder - store spørsmål" udgivet af Universitetsforlaget - "Rødder og fødder" udgivet af Tiderne Skifter - "Kulturforskelle" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Thomas Hylland Eriksen

Thomas Hylland Eriksen har 12 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Thomas Hylland Eriksen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Eriksen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Hylland Eriksens "Små steder - store spørsmål : innføring i sosialantropologi"

Hos Bog & idé er "Små steder - store spørsmål : innføring i sosialantropologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

Thomas Hylland Eriksen "Kulturforskjeller i praksis : perspektiver på det flerkulturelle Norge (7. utg.)"

"Kulturforskjeller i praksis : perspektiver på det flerkulturelle Norge (7. utg.)" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Hylland Eriksen