Bog & idéThomas Iversen

Bøger skrevet af Thomas Iversen

Læs mere om Thomas Iversen
4 produkter
4 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
809,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Psykiatrisk sygepleje
Psykiatrisk sygeplejeMarianne Melau
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatrisk sygepleje
Kognitiv terapi, stress og traumer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kognitiv terapi, stress og traumerThomas Iversen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kognitiv terapi, stress og traumer
Professionel kontakt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionel kontaktSusanne Bengtson
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionel kontakt

Mere om Thomas Iversen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Thomas Iversen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Iversens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Kognitiv terapi, stress og traumer" udgivet af HansReitzels - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Professionel kontakt" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Kognitiv terapi, stress og traumer" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Thomas Iversen

Du kan købe 11 bøger af Thomas Iversen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Thomas Iversen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Iversen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Iversens "Psykiatrisk sygepleje"

"Psykiatrisk sygepleje" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Thomas Iversen "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Iversen