Bog & idéThomas Jaskov

Bøger skrevet af Thomas Jaskov

1 produkter
1 produkter
Godt i gang med Google AdWords
Google AdWordsThomas Jaskov
99,95 DKK
EBOG
(0)
Google AdWords

Mere om Thomas Jaskov

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Thomas Jaskov. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Jaskov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Google AdWords" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Digimental - "Godt i gang med Google AdWords" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris

Bøger skrevet af Thomas Jaskov

Der er to tilgængelige udgivelser af Thomas Jaskov hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Jaskovs bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Jaskov er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Jaskovs "Google AdWords"

Hos Bog & idé er "Google AdWords" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Google AdWords" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Lær det selv - visuel guide". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Libris Digimental.

Thomas Jaskov "Godt i gang med Google AdWords"

Det er muligt at købe Thomas Jaskovs "Godt i gang med Google AdWords" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Lær det selv - visuel guide". Det er Libris, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Jaskov