Bog & idéThomas Johansson

Bøger skrevet af Thomas Johansson

Læs mere om Thomas Johansson
4 produkter
4 produkter
Selvet
SelvetAnders Petersen
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Selvet
Identitet
IdentitetNils Hammarén og Thomas Johansson
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Identitet
Kultursociologi og kulturanalyse
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Socialpsykologi
SocialpsykologiInger Glavind Bo
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Socialpsykologi

Mere om Thomas Johansson

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Thomas Johansson. På listen nedenfor finder du Johanssons seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Selvet" udgivet af Gyldendal - "Identitet" udgivet af Samfundslitteratur - "Socialpsykologi" udgivet af Gyldendal - "Billeder af selvet" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Thomas Johansson

Thomas Johansson har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Thomas Johansson kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Johansson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Johanssons "Kultursociologi og kulturanalyse"

"Kultursociologi og kulturanalyse" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Thomas Johansson "Selvet"

Hos Bog & idé er "Selvet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Johansson