Bog & idéThomas Koester & Kim Frandsen (red.)

Bøger skrevet af Thomas Koester & Kim Frandsen (red.)

Læs mere om Thomas Koester & Kim Frandsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Introduktion til psykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til psykologiThomas Koester & Kim Frandsen (red.)
665,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til psykologi

Mere om Thomas Koester & Kim Frandsen (red.)

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Thomas Koester & Kim Frandsen (red.). Bogen har titlen "Introduktion til psykologi". Det er Frydenlund, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Introduktion til psykologi" af Thomas Koester & Kim Frandsen (red.)

"Introduktion til psykologi" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Endnu en af Thomas Koester & Kim Frandsen (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Koester & Kim Frandsen (red.)