Bog & idéThomas Kristensen og Henning Kristensen

Bøger skrevet af Thomas Kristensen og Henning Kristensen

Læs mere om Thomas Kristensen og Henning Kristensen
1 produkter
1 produkter
Hercules
HerculesThomas Kristensen og Henning Kristensen
349,95 DKK
Indbundet
(1)
Hercules

Mere om Thomas Kristensen og Henning Kristensen

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger fra Thomas Kristensen og Henning Kristensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Merlin" udgivet af Politikens Forlag - "Hercules" udgivet af People'sPress

Mere om Thomas Kristensen og Henning Kristensens bøger

Du kan bestille to bøger af Thomas Kristensen og Henning Kristensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Kristensens bøger fås kun som indbundet. Bøgerne af Kristensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Merlin" af Thomas Kristensen og Henning Kristensen

Hos Bog & idé er "Merlin" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Hercules" af Thomas Kristensen og Henning Kristensen

Det er muligt at købe Thomas Kristensen og Henning Kristensens "Hercules" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Kristensen og Henning Kristensen