Bog & idéThomas Kvist Christiansen

Bøger skrevet af Thomas Kvist Christiansen

Læs mere om Thomas Kvist Christiansen
3 produkter
3 produkter
Alex - Miraklet fra Stalins Gulag
Alex - Miraklet fra Stalins GulagThomas Kvist Christiansen
299,95 DKK
Hardback
(1)
Alex - Miraklet fra Stalins Gulag
Søster - Mellem himmel og jord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Søster - Mellem himmel og jordThomas Kvist Christiansen
128,95 DKK
Hæftet
(0)
Søster - Mellem himmel og jord
Brobyggeren
STREAM
BrobyggerenThomas Kvist Christiansen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Brobyggeren

Mere om Thomas Kvist Christiansen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Thomas Kvist Christiansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Christiansens seneste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Thomas Kvist Christiansens bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Brobyggeren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Brobyggeren - en lydfortælling" udgivet af Langborgs Lyd & Læsning

Thomas Kvist Christiansens bøger

Thomas Kvist Christiansen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Christiansens bøger kommer blot som lydbog. Christiansens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Brobyggeren" af Thomas Kvist Christiansen

"Brobyggeren" kan købes online som lydbog. Med Thomas Kvist Christiansens "Brobyggeren" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Brobyggeren - en lydfortælling" af Thomas Kvist Christiansen

Det er muligt at købe Thomas Kvist Christiansens "Brobyggeren - en lydfortælling" som lydbog. Fordelen ved at have Thomas Kvist Christiansens "Brobyggeren - en lydfortælling" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på und og er udgivet af Langborgs Lyd & Læsning.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Kvist Christiansen