Bog & idéThomas Lemke

Bøger skrevet af Thomas Lemke

Læs mere om Thomas Lemke
1 produkter
1 produkter
Sundhed og magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhed og magtKaspar Villadsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed og magt

Mere om Thomas Lemke

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Thomas Lemke. På listen nedenfor har du Lemkes nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhed og magt" udgivet af Gyldendal - "Biopolitik" udgivet af HansReitzels

Mere om Thomas Lemkes bøger

Du kan købe to bøger af Thomas Lemke her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Lemkes bøger som hæftet. Bøgerne af Lemke er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Lemkes "Sundhed og magt"

Det er muligt at købe Thomas Lemkes "Sundhed og magt" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Biopolitik" af Thomas Lemke

Det er muligt at købe Thomas Lemkes "Biopolitik" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Lemke