Bog & idéThomas Mackrill

Bøger skrevet af Thomas Mackrill

Læs mere om Thomas Mackrill
2 produkter
2 produkter
Udsatte voksne og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte voksne og socialt arbejdePauline Hagensen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Udsatte voksne og socialt arbejde
Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemerThomas Mackrill
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer

Mere om Thomas Mackrill

Der er en del bøger fra Thomas Mackrill til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Mackrill.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udsatte voksne og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Thomas Mackrill

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Thomas Mackrill hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mackrill fås blot som hæftet. Bøgerne af Mackrill er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Udsatte voksne og socialt arbejde" af Thomas Mackrill

"Udsatte voksne og socialt arbejde" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Thomas Mackrill "Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer"

Hos Bog & idé er "Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Mackrill