Bog & idéThomas Möller

Bøger skrevet af Thomas Möller

Læs mere om Thomas Möller
1 produkter
1 produkter
Tidsstyring
TidsstyringThomas Möller
99,95 DKK
e-bog
Tidsstyring

Mere om Thomas Möller

Der er kun én bog af Thomas Möller tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Tidsstyring". Det er Børsen, der har publiceret den på dansk. "Tidsstyring" er desuden en del af serien "Kort til viden".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Möllers "Tidsstyring"

Det er muligt at købe Thomas Möllers "Tidsstyring" som e-bog. Med "Tidsstyring" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Kort til viden". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Børsen.

Endnu en af Thomas Möller fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Möller