Bog & idéThomas Rockwell

Bøger skrevet af Thomas Rockwell

Læs mere om Thomas Rockwell
1 produkter
1 produkter
I de bedste hænder - Historien om MS Hans Hedtofts forlis
STREAM
I de bedste hænder - Historien om MS Hans Hedtofts forlisThomas Rockwell
99,95 DKK
Lydbog
(0)
I de bedste hænder - Historien om MS Hans Hedtofts forlis

Mere om Thomas Rockwell

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Thomas Rockwell. På listen nedenfor finder du de nyeste af Rockwells bøger.
Bøgerne fra Thomas Rockwell kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Titanic" udgivet af Haase - "I de bedste hænder" udgivet af Aschehoug - "I de bedste hænder - Historien om MS Hans Hedtofts forlis" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Thomas Rockwell

Der er tre tilgængelige bøger af Thomas Rockwell hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Thomas Rockwell fås i udvalgte formater. Bøgerne af Rockwell er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Titanic" af Thomas Rockwell

Det er muligt at købe Thomas Rockwells "Titanic" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Haase.

"I de bedste hænder" af Thomas Rockwell

Endnu en af Thomas Rockwell fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aschehoug.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Rockwell