Bog & idéThomas Rørdam

Bøger skrevet af Thomas Rørdam

Læs mere om Thomas Rørdam
3 produkter
3 produkter
Straffeprocessen
BOEGERTILSTAERKPRIS
StraffeprocessenMichael Kistrup
2124,96 DKK
Hardback
(0)
Straffeprocessen
Forsvareren
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForsvarerenThomas Rørdam
798,96 DKK
Hæftet
(0)
Forsvareren
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Retsplejeloven og Bruxelles I-ForordningenAnne Loise Brormann
4459,95 DKK
Indbundet
(0)
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen

Mere om Thomas Rørdam

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Thomas Rørdam. På listen nedenfor har du de seneste af Rørdams bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strafferet - Forbrydelser og andre strafbare forhold" udgivet af Gjellerup - "Straffeprocessen" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Forbrydelser og andre strafbare forhold" udgivet af Gjellerup - "Karnovs lovsamling" udgivet af Karnov Group Denmark - "Forbrydelser og andre strafbare forhold" udgivet af Gjellerups Forlag - "Forsvareren" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Bøger af Thomas Rørdam

Thomas Rørdam har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Rørdams bøger fås i udvalgte formater. Rørdams bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Strafferet - Forbrydelser og andre strafbare forhold" af Thomas Rørdam

Hos Bog & idé er "Strafferet - Forbrydelser og andre strafbare forhold" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gjellerup, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Thomas Rørdam "Straffeprocessen"

Det er muligt at købe Thomas Rørdams "Straffeprocessen" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Rørdam