Bog & idéThomas Schwartz Larsen og Jakob Isak Nielsen

Bøger skrevet af Thomas Schwartz Larsen og Jakob Isak Nielsen

Læs mere om Thomas Schwartz Larsen og Jakob Isak Nielsen
1 produkter
1 produkter
Streaming for viderekomne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Streaming for viderekomneMathias Bonde Korsgard
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Streaming for viderekomne

Mere om Thomas Schwartz Larsen og Jakob Isak Nielsen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Thomas Schwartz Larsen og Jakob Isak Nielsen. Bogen hedder "Streaming for viderekomne". Det er VIA Film & Transmedia, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Streaming for viderekomne" af Thomas Schwartz Larsen og Jakob Isak Nielsen

Hos Bog & idé er "Streaming for viderekomne" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af VIA Film & Transmedia.

Endnu en af Thomas Schwartz Larsen og Jakob Isak Nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Schwartz Larsen og Jakob Isak Nielsen