Bog & idéThomas Søbirk Petersen

Bøger skrevet af Thomas Søbirk Petersen

Læs mere om Thomas Søbirk Petersen
1 produkter
1 produkter
Fri doping
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fri dopingThomas Søbirk Petersen
207,46 DKK
Paperback
(0)
Fri doping

Mere om Thomas Søbirk Petersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Thomas Søbirk Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fri doping" udgivet af Samfundslitteratur - "En god forretning" udgivet af Nyt Nordisk Forlag

Bøger af Thomas Søbirk Petersen

Der er to tilgængelige udgivelser af Thomas Søbirk Petersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Thomas Søbirk Petersen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fri doping" af Thomas Søbirk Petersen

Hos Bog & idé er "Fri doping" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Thomas Søbirk Petersen "En god forretning"

"En god forretning" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Nordisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Søbirk Petersen