Bog & idéThomas Thyrring Engsig

Bøger skrevet af Thomas Thyrring Engsig

Læs mere om Thomas Thyrring Engsig
1 produkter
1 produkter
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empiriske undersøgelser og metodiske grebBent Sortkær
314,96 DKK
Bog
(0)
Empiriske undersøgelser og metodiske greb

Mere om Thomas Thyrring Engsig

Der er en del bøger fra Thomas Thyrring Engsig på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Engsigs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" udgivet af Gyldendal - "Understøttende undervisning og læringsmiljøer" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Evidens i pædagogens praksis " i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Skolen i en reformtid - muligheder og udfordringer" i serien "Seriehæfte" udgivet af Books on Demand

Thomas Thyrring Engsigs bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Thomas Thyrring Engsig hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Thomas Thyrring Engsig bøger i samtlige formater. Thomas Thyrring Engsig bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Empiriske undersøgelser og metodiske greb" af Thomas Thyrring Engsig

Det er muligt at købe Thomas Thyrring Engsigs "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" som bog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Thomas Thyrring Engsig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Understøttende undervisning og læringsmiljøer" af Thomas Thyrring Engsig

Hos Bog & idé er "Understøttende undervisning og læringsmiljøer" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Thyrring Engsig