Bog & idéThomas Vestergaard

Bøger skrevet af Thomas Vestergaard

Læs mere om Thomas Vestergaard
3 produkter
3 produkter
Mit liv til skræk og advarsel
STREAM
Mit liv til skræk og advarselThomas Vestergaard
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Mit liv til skræk og advarsel
Spørgsmål til en mønsterbryder
STREAM
Spørgsmål til en mønsterbryderThomas Vestergaard
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Spørgsmål til en mønsterbryder
Bedst til medarbejderoplevelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bedst til medarbejderoplevelserThomas Vestergaard
269,96 DKK
Paperback
(0)
Bedst til medarbejderoplevelser

Mere om Thomas Vestergaard

Der findes flere bøger skrevet af Thomas Vestergaard til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Vestergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bedst til medarbejderoplevelser" udgivet af Spintype - "Mit liv til skræk og advarsel" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Thomas Vestergaard

Thomas Vestergaard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Thomas Vestergaard kommer i samtlige formater. Bøgerne af Vestergaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Vestergaards "Bedst til medarbejderoplevelser"

Hos Bog & idé er "Bedst til medarbejderoplevelser" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Spintype.

"Mit liv til skræk og advarsel" af Thomas Vestergaard

"Mit liv til skræk og advarsel" kan købes online som lydbog. Fordelen ved at have Thomas Vestergaards "Mit liv til skræk og advarsel" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Vestergaard