Bog & idéThomas Wegener Friis

Bøger skrevet af Thomas Wegener Friis

Læs mere om Thomas Wegener Friis
2 produkter
2 produkter
Den usynlige front
Den usynlige frontThomas Wegener Friis
99,00 DKK
EBOG
(0)
Den usynlige front
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Komintern og de dansk-sovjetiske relationerMikhail Prozumenshchikov
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer

Mere om Thomas Wegener Friis

Thomas Wegener Friis har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Friis' nyeste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Thomas Wegener Friis' bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den usynlige front" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den usynlige front" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Berlin og den kolde krig" udgivet af Langelands Museum - "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer" udgivet af Arbejdermuseet¤ABA - "Diktatur og demokrati" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Danmarks krigshistorie 1814-2008" udgivet af Gad - "DDR og Norden" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger af Thomas Wegener Friis

Thomas Wegener Friis har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Thomas Wegener Friis kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Friis er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Wegener Friis' "Den usynlige front"

"Den usynlige front" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den usynlige front" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Thomas Wegener Friis "Den usynlige front"

Det er muligt at købe Thomas Wegener Friis' "Den usynlige front" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Wegener Friis