Bog & idéThomas Wiben Jensen

Bøger skrevet af Thomas Wiben Jensen

2 produkter
2 produkter
Kognition og konstruktion
Kognition og konstruktionThomas Wiben Jensen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Kognition og konstruktion
Identitetspolitik, litteratur og kunstens autonomi
Identitetspolitik, litteratur og kunstens autonomiFrederik Stjernfelt
399,95 DKK
Hæftet
(6)
Identitetspolitik, litteratur og kunstens autonomi

Mere om Thomas Wiben Jensen

Hvis du mangler en bog fra Thomas Wiben Jensen, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognition og konstruktion" udgivet af Samfundslitteratur - "Kognition og konstruktion" udgivet af Samfundslittertur - "NyS 37" udgivet af Dansk Sprognævn - "NyS 37" udgivet af Dansk Sprognævn

Bøger skrevet af Thomas Wiben Jensen

Der er fire tilgængelige bøger af Thomas Wiben Jensen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Thomas Wiben Jensen kan købes i flere forskellige formater. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Wiben Jensens "Kognition og konstruktion"

Det er muligt at købe Thomas Wiben Jensens "Kognition og konstruktion" som pdf. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Thomas Wiben Jensen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Thomas Wiben Jensen "Kognition og konstruktion"

Hos Bog & idé er "Kognition og konstruktion" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslittertur.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Wiben Jensen