Bog & idéThor Falkanger

Bøger skrevet af Thor Falkanger

Læs mere om Thor Falkanger
3 produkter
3 produkter
Mineralloven : lov 19. juni 2009 nr. 101 om erverv og utvinning av mineralressurser : lovkommentar
Mineralloven : lov 19. juni 2009 nr. 101 om erverv og utvinning av mineralressurser : lovkommentarThor Falkanger
1099,95 DKK
Indbundet
(0)
Mineralloven : lov 19. juni 2009 nr. 101 om erverv og utvinning av mineralressurser : lovkommentar
Søret
SøretLars Rosenberg Overby
1559,95 DKK
Hardback
(0)
Søret
Scandinavian maritime law : the Norwegian perspective
Scandinavian maritime law : the Norwegian perspectiveLasse Brautaset
1339,95 DKK
Indbundet
(0)
Scandinavian maritime law : the Norwegian perspective

Mere om Thor Falkanger

Hvis du er på jagt efter en bog af Thor Falkanger, kan du købe et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Falkanger.
Bøgerne fra Thor Falkanger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Søret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Mineralloven : lov 19. juni 2009 nr. 101 om erverv og utvinning av mineralressurser : lovkommentar" udgivet af Universitetsforlaget - "Scandinavian maritime law : the Norwegian perspective" udgivet af Universitetsforlaget - "Søret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Scandinavian maritime law" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger skrevet af Thor Falkanger

Du kan finde fem bøger af Thor Falkanger her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Falkangers bøger fås i samtlige formater. Falkangers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thor Falkangers "Søret"

Hos Bog & idé er "Søret" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.

"Mineralloven : lov 19. juni 2009 nr. 101 om erverv og utvinning av mineralressurser : lovkommentar" af Thor Falkanger

Hos Bog & idé er "Mineralloven : lov 19. juni 2009 nr. 101 om erverv og utvinning av mineralressurser : lovkommentar" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Thor Falkanger