Bog & idéThora Grothe Thomsen

Bøger skrevet af Thora Grothe Thomsen

Læs mere om Thora Grothe Thomsen
1 produkter
1 produkter
Patientperspektivet
PatientperspektivetKeld Thorgård
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Patientperspektivet

Mere om Thora Grothe Thomsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Thora Grothe Thomsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Thomsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygepleje i primær sundhedssektor" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Patientperspektivet" udgivet af Munksgaard - "Patientperspektivet" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejefag" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje i primær sundhedssektor" udgivet af Munksgaard

Bøger af Thora Grothe Thomsen

Du kan finde fem bøger af Thora Grothe Thomsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Thora Grothe Thomsen fås i samtlige formater. Thomsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygepleje i primær sundhedssektor" af Thora Grothe Thomsen

Det er muligt at købe Thora Grothe Thomsens "Sygepleje i primær sundhedssektor" som e-bog (pdf-format). "Sygepleje i primær sundhedssektor" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Patientperspektivet" af Thora Grothe Thomsen

Det er muligt at købe Thora Grothe Thomsens "Patientperspektivet" som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Patientperspektivet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thora Grothe Thomsen