Bog & idéThorkil Molly-Søholm (red.)

Bøger skrevet af Thorkil Molly-Søholm (red.)

Læs mere om Thorkil Molly-Søholm (red.)
1 produkter
1 produkter
Action Learning Consulting
BOEGERTILSTAERKPRIS
Action Learning ConsultingJan Rosenmeier
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Action Learning Consulting

Mere om Thorkil Molly-Søholm (red.)

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Thorkil Molly-Søholm (red.). Det er "Action Learning Consulting". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret den på dansk. "Action Learning Consulting" er desuden en del af serien "Erhvervspsykologiserien".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Action Learning Consulting" af Thorkil Molly-Søholm (red.)

Det er muligt at købe Thorkil Molly-Søholm (red.)s "Action Learning Consulting" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Molly-Søholm (red.), som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Thorkil Molly-Søholm (red.)