Bog & idéThorkild Thejsen

Bøger skrevet af Thorkild Thejsen

Læs mere om Thorkild Thejsen
1 produkter
1 produkter
Pædagogikhåndbogen
PædagogikhåndbogenHelle Rabøl Hansen
659,95 DKK
Indbundet
(1)
Pædagogikhåndbogen

Mere om Thorkild Thejsen

Hvis du søger en bog fra Thorkild Thejsen, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Thejsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samarbejde og værdighed" udgivet af Munksgaard - "Samarbejde og værdighed" udgivet af Munksgaard - "Pædagogikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals Pædagogikhåndbog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Thorkild Thejsen

Du kan finde fire bøger af Thorkild Thejsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Thorkild Thejsen kan købes i flere forskellige formater. Thejsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samarbejde og værdighed" af Thorkild Thejsen

Hos Bog & idé er "Samarbejde og værdighed" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Samarbejde og værdighed" af Thorkild Thejsen

"Samarbejde og værdighed" kan købes som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Samarbejde og værdighed" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thorkild Thejsen