Bog & idéThorsten Asbjørn Lauritsen

Bøger skrevet af Thorsten Asbjørn Lauritsen

Læs mere om Thorsten Asbjørn Lauritsen
1 produkter
1 produkter
For sportens skyld - indspark fra et liv i sportsjura
For sportens skyld - indspark fra et liv i sportsjuraJens Bertel Rasmussen
139,95 DKK
e-bog
(0)
For sportens skyld - indspark fra et liv i sportsjura

Mere om Thorsten Asbjørn Lauritsen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger af Thorsten Asbjørn Lauritsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lauritsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Broen & folket" udgivet af Turbine. i samarbejde med Sund & Bælt - "KLOG AF SKADE" udgivet af Turbine - "Minerydning Skallingen" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Thorsten Asbjørn Lauritsen

Du kan købe tre bøger af Thorsten Asbjørn Lauritsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Thorsten Asbjørn Lauritsen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Lauritsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Broen & folket" af Thorsten Asbjørn Lauritsen

"Broen & folket" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine. i samarbejde med Sund & Bælt, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Thorsten Asbjørn Lauritsen "KLOG AF SKADE"

Hos Bog & idé er "KLOG AF SKADE" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Thorsten Asbjørn Lauritsen