Bog & idéThorsten Borring Olesen og Niels W. Olesen

Bøger skrevet af Thorsten Borring Olesen og Niels W. Olesen

Læs mere om Thorsten Borring Olesen og Niels W. Olesen
1 produkter
1 produkter
Anker Jørgensens Tid 1972-1982
Anker Jørgensens Tid 1972-1982Thorsten Borring Olesen
349,95 DKK
Hardback
(5)
Anker Jørgensens Tid 1972-1982

Mere om Thorsten Borring Olesen og Niels W. Olesen

Der er kun én bog af Thorsten Borring Olesen og Niels W. Olesen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Anker Jørgensens Tid 1972-1982". Det er Gads Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thorsten Borring Olesen og Niels W. Olesens "Anker Jørgensens Tid 1972-1982"

Hos Bog & idé er "Anker Jørgensens Tid 1972-1982" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Olesen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Thorsten Borring Olesen og Niels W. Olesen