Bog & idéTimes Books

Bøger skrevet af Times Books

Læs mere om Times Books
3 produkter
3 produkter
Collins World Atlas: Complete Edition
Collins World Atlas: Complete EditionTimes Books
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Collins World Atlas: Complete Edition
Times Mini Atlas of the World
Times Mini Atlas of the WorldTimes Books
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Times Mini Atlas of the World
The Times Desktop Atlas of the World
The Times Desktop Atlas of the WorldTimes Books
249,95 DKK
Indbundet
(0)
The Times Desktop Atlas of the World

Mere om Times Books

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Times Books. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Books.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Times Universal Atlas of the World" udgivet af Times Books - "Collins World Atlas: Complete Edition" udgivet af Times Books - "The Times Desktop Atlas of the World" udgivet af Times Books

Bøger skrevet af Times Books

Times Books har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Books som indbundet. Bøgerne af Books er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Times Books.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Times Books' "The Times Universal Atlas of the World"

Hos Bog & idé er "The Times Universal Atlas of the World" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Times Books, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Collins World Atlas: Complete Edition" af Times Books

Hos Bog & idé er "Collins World Atlas: Complete Edition" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Times Books.
Detaljer
Fulde navn:
Times Books