Bog & idéTina Benfeldt Levring

Bøger skrevet af Tina Benfeldt Levring

Læs mere om Tina Benfeldt Levring
5 produkter
5 produkter
Tasker
TaskerTina Benfeldt Levring
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Tasker
Moderne genbrug
Moderne genbrugTina Benfeldt Levring
179,95 DKK
Paperback
(0)
Moderne genbrug
Vi syr – med detaljer i skind og læder
Vi syr – med detaljer i skind og læderTina Benfeldt Levring
129,95 DKK
EBOG
(0)
Vi syr – med detaljer i skind og læder
Tasker
TaskerTina Benfeldt Levring
129,95 DKK
EBOG
(0)
Tasker
Moderne genbrug
Moderne genbrugTina Benfeldt Levring
119,95 DKK
e-bog
(0)
Moderne genbrug

Mere om Tina Benfeldt Levring

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Tina Benfeldt Levring. På listen nedenfor finder du Benfeldt Levrings nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderne genbrug" udgivet af Muusmann Forlag - "Moderne genbrug" i serien "Muusmann´DIY" udgivet af Muusmann - "Moderne genbrug " i serien "Muusmann´DIY" udgivet af muusmann'forlag

Bøger skrevet af Tina Benfeldt Levring

Du kan købe tre bøger af Tina Benfeldt Levring her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Tina Benfeldt Levring bøger i flere formater. Tina Benfeldt Levring bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tina Benfeldt Levrings "Moderne genbrug"

"Moderne genbrug" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag.

"Moderne genbrug" af Tina Benfeldt Levring

Det er muligt at købe Tina Benfeldt Levrings "Moderne genbrug" som e-bog. Hvis du køber "Moderne genbrug" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Muusmann´DIY". Det er Muusmann, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Benfeldt Levring